Kedves Leendő Háztulajdonos!

Üdvözöllek Téged! Nyiri Zsuzsa vagyok, a Te építész terveződ.
Férjem Bory Tibor szintén építész tervező, és műszaki vezető, valamint műszaki ellenőr is. Építkezéseink menetét Ő ellenőrzi. Mindketten maximálisan segítjük építkezésed, hogy a házad az elképzeléseid szerint megvalósulhasson.

A könnyűszerkezetes házak szakértőjeként rugalmasan tervezek valódi otthonokat kis családok és nagycsaládok számára.
A tervezés során mindent több szempontból mérlegelve, figyelembe véve a legkülönfélébb igényeket, és lehetőségeket, kreatív ötleteim alapján segítek megtalálni a legjobb megoldást a Te saját, Rád szabott otthonod kialakítására.

Ha szeretnél gyorsan, kevés problémával építkezni, a legjobb helyen jársz!
Ha a gyorsaság mellett a minőség és a személyre szabottság is fontos Neked, akkor én leszek a Te terveződ!  🙂
Azért hoztam létre ezt a honlapot, hogy segítsek Neked a nagy Döntésben, ami leendő otthonod megtervezését és megvalósítását jelenti. Tudom, hogy egy ilyen döntést meghozni nem egyszerű, szükséged van a lehető legtöbb információra. Ebben leszek a segítségedre.

Ha azt vártad, hogy mint a legtöbb építész, én is múzsákat zengjek, és mindenféle elvont, varázslatos képeket, fekete hátteret és művész világot jelenítsek meg neked, sajnálom, de ezt itt nem fogod megtalálni.
Úgy gondolom, nem erre van szükséged. Építész vagyok, igen, de nem  ezt fogom most villogtatni. Ha erre vagy kíváncsi, nézd meg galériánkat. Nem fogsz találni vad terveket, amik sosem valósultak meg. Listámon kizárólag megvalósult terveket találsz, az építkezést is megmutatom blogomban. Ezek a tervek nem a fióknak készülnek, hiszen abban nem fogsz tudni lakni- és munkánk sem ér véget a terv kiadásával.

A teljes folyamatot mi visszük végig: a tervezéstől a műszaki vezetésig és ellenőrzésig.

Célom, hogy a kezünk alól kizárólag jó, és vállalható házak kerüljenek ki. Szeretem a kihívást, a nehéz feladatokat, a tervezés számomra öröm, alkotás, és család- pszihológia is egyben.
Kapcsolatban vagyunk a KÖHE, Könnyűszerkezetes Házak Egyesületével, amely egyesület kohe_logorendelkezik ÉME engedéllyel, és a helyszínen összeállított, rugalmasan tervezhető faszerkezetes házakat építő kivitelező cégekből áll.
Az első, ma már referenciaházunk tervezésénél és kivitelezésénél kialakult a megfelelő kapcsolat.

Így ma már házainkat csapatunk építi,  jól együttműködőnek bizonyultunk, valamint nem utolsó sorban áraink is versenyképesek.

Építkezni szeretnél, de félsz a stressztől?

Félsz, hogy nem lesz elég rá a pénz, mert a végén többe kerül?

Mielőbb költözni szeretnél?

Félsz olyan dolgokban dönteni, amikhez nem értesz?

Félsz hogy nem tudod megszervezni, és elhúzódik?

Félsz, hogy valahol valaki elrontja a házat?

Félsz, hogy fél év múlva kiderül, nem felel meg a ház, mert kicsi, vagy rossz elosztású?

Félsz hogy rejtett hibák jönnek majd elő?

Lehet nyugodtan építkezni?

 

Nyiri Zsuzsa vagyok, építész tervező és energetika szakértő.

Az emberek többsége életében egyszer építkezik, így nincs benne nagy rutinja.
Abban segítek Neked, hogy dönteni, választani tudj, és felépítsd a számodra legmegfelelőbb otthont. Segítek családi házad, vagy házbővítésed megtervezni, és megvalósítani.
Egy családi ház tervezése döntések sorozata, minden egymásra épül. Ha alapjaiban rossz, akkor az eredmény sem lesz jobb. Már ez önmagában egy súlyos teher lehet a válladon.
Tovább súlyosbítja a nehézséget az, hogy maga az építkezés is egy bonyolult szervezési rendszerben megy, tudni kell mi-miután következik, milyen anyagokat mikor kell odarendelni, hová lehet elhelyezni, ki fogja azt megfelelően beépíteni- és egyáltalán milyen az a megfelelő?
Ezekben a dolgokban tud segíteni csapatunk, akik a tervezéstől a kulcsátadásig levesszük válladról a terhet, és Te kényelmesen, nyugodtan élheted át életed nagy építkezését.

Néhány éve csapatunk letette voksát a könnyűszerkezetes házak tervezése mellett, és bár más házakat is meg tudunk, sőt meg is építünk, de leggyakrabban az építkezők ezt választják. Vajon miért?

Miért válaszd – avagy miért ne válaszd a könnyűszerkezetes házat?

Most ezt az e-bookot és online típusterv mappát ajándékba kapod,  ingyenesen letöltheted honlapunk Ajándék oldaláról.
Ha átolvastad, és érdekel a téma, nézd meg honlapunk többi oldalát is!

Ajándék

 

Blogomon bemutatom, hogyan épül fel egy ilyen könnyűszerkezetes ház,

megmutatom az új terveket és építkezéseket. A hírlevélre feliratkozással az új cikkekről értesítést kapsz. Olvasd a blogot, építsünk együtt könnyűszerkezetes családi házat!

BLOG

Ha konkrét kérdésed van,

vagy segíthetek neked családi házad, ház bővítésed, könnyűszerkezetes házad tervezésében, vagy akár az első lépésben, jelentkezz, kérj konzultációs időpontot!
A könnyűszerkezetes házak kivitelezési árairól itt találsz információt!

KONZULTÁCIÓ

Szívesen segítek!

A Te terveződ: Nyiri Zsuzsa építész