Kis ház építése Pécelen
Ezt a kis 65 m2 -es faházat Pécelen építettük fel

Különlegességes az volt, hogy bár kis alapterületű, nemcsak hogy minden igényt kielégít, de lakberendezőnkkel együtt terveztük, így minden belső része gondosan kialakított részletekben gazdag.

A telken meglévő tégla házikót bontottunk el, aminek tégla felülete megtetszett a megrendelőknek, és így az új faház homlokzata is szeletelt tégla burkolatot kapott helyenként.
Ők is a könnyűszerkezetet választották, mert gyorsan, olcsón és igényesen akartak építkezni. Megnézték referenciaházunkat is, és lakberendezőnket felkérték az együttműködésre.

 
A tervezésen kívül az építési folyamatban is jelen volt a lakberendezőnk, az anyagok és bútorok kiválasztását és beépítését irányította. Az otthont teljesen a lakókra szabtuk, helyigényük, életmódjuk, tervezett bútoraik figyelembevételével. A tervezés folyamatosan ment online, így gyorsan haladtunk, és jól összedolgoztunk.
Az építkezés befejezésének kitűzött időpontja karácsony volt, hogy a fiatal pár már itt élvezhesse az ünnepeket, karácsony- szilvesztert.

A kis ház építkezésének folyamatát bemutatom képekben:

A kész gyorsház melynek építése pont 3 hónap volt!