Kistarcsa- 120 m2 könnyűszerkezetes családi ház átadása

Elérkeztünk a kistarcsai ház átadásához. Kicsit elhúzódott az építés, ennek részben a tél, részben a szervezés volt az oka. Mivel megrendelőnk részben maga  intézett munkarészeket, ehhez igazodnunk kellett. Mindezt összehozni más építkezésekkel, és ütemezni. DE mára minden kialakult, a költözés már folyamatban van, és reméljük a lakók ezután már minden nap boldogan ébrednek új, könnyűszerkezetes álom otthonukban!

A ház egyik jellegzetessége a galériás garázs, ahol könnyedén pakolhatnak a padlástérbe.
Másik, homlokzati jellegzetessége a védett bejárat, mely visszaugrik a garázs vonalától, megtörve a széles utcai homlokzatot, és oszlopos fedéssel kiemelve a bejárat helyét.
A hátsó homlokzaton ugyanígy egy visszahúzott, fedett terasz található, ahol rossz időben is kint maradhat a bútor, vagy akár üldögélhetnek is itt.
Itt nézegetheted a kistarcsai könnyűszerkezetes otthonról készült friss fotókat:

Építés közben korábbi fotók itt: katt

Beköltözés után kint jártunk a háznál. A lakók elégedettek otthonukkal, leginkább a nagy egybe nyíló tér az, ami kielégítő az ő nagycsaládi igényüket. Ha jönnek a gyerekek és unokák családi összejövetelre, nem kell nyomorogni, szépen elférnek, és mindenki egy térben van, már a belépéstől fogva. Az előtér tágas és fényes, azonnal otthonos érzetet ad, innen a tér tovább folyik a nappalin át a külső fedett, hangulatos teraszra, ami a nappali kinti folytatása. A nappaliból pedig a konyha- étkező hatalmas tágas méretével láthatóvá válik, emiatt a nappali valójában kis mérete már nem is tűnik kicsinek. Folyosó helyett itt csupán egy elválasztó fal épült, mely a nappali és a közlekedő rész felől is szekrényezett, így bőven van tároló tér, miközben még mindig ugyanabban a nagy élettérben vagyunk.

Íme látogatásunk képei: