Nagycsalád 87 m2-en- XVIII.ker.
A XVIII.kerületben épült 87 m2-es családi ház tervezése

egy nagyon jó együttműködésben folyt lakberendezőnkkel.
A könnyűszerkezetes házat javasoltuk a nehéz családi helyzetbe került fiatal 3 gyerekes anyukának, mert gyorsházra volt szüksége. Nagyon gyorsan kellett költözniük, és kis pénzből komoly igényeket kielégíteni. Az alaprajzba beleterveztük a meglévő bútorokat, és a tervezetteket is. Beépített szekrényekkel tettük lehetővé a tárolást. A gyerekek mind külön szobát kaptak, saját ablakkal az udvarra. Az anya saját területe is elválik a gyermekekétől, és a magánszféra is elkülönül a nappali tértől. A nappali- konyha-étkező bár kis alapterületű, de éppen elegendő. Az udvart a ház körbe öleli, minden szoba ide néz. A ház elhelyezése eléggé speciális, az előírt beépíthetőségtől eltérő, ezért a szomszéd felé egy tégla tűzfalat kellett építenünk.

Az építkezés alatt a tulajdonos dolgozott, és csak esténként ért rá. A csapatunk levette válláról a szervezés terhét, és igyekeztünk a legkisebb gondot okozni.
A könnyűszerkezet nagyon praktikus volt, jól szervezhető az építés, és a tiszta rendezett környezetben a gyerekek is szaladgálhattak esténként.Egy nagyon hangulatos, jó beosztású, szép kis ház lett ez, a lakók szeretik is nagyon.

Az építkezésről pár fotó: