Pilisvörösvár- könnyűszerkezetes megújulás

A kis ház a pilisi domboldalon már düledezett, lakhatásra alkalmatlanná is vált, az idő is eljárt felette. A piciny házikó egy szép nagy, részben erdős telken állt, amely a tóig is elér. Az idős házaspár unokáinak nyaraltatására gondolva, illetve későbbi esetleges lakhatásra is, állt neki a ház megújításának. Ennek legkézenfekvőbb módja a bontás volt, ami után egy gyors és gazdaságos építési módot, a könnyűszerkezetet választották.

A terv egy egyszerű, éppen hogy 60 m2 alapterületű ház volt, amiben kicsiny hálók, fürdő, és egy éppen elégséges nappali-étkező konyha kapott helyet. nem volt semmi extra igény, nem épült nagy terasz, (bár lehetett volna szépen lelépcsőzni a terepadottságok miatt) és nincs semmi hivalkodás. Mégis, meglepő módon, ez a végtelen egyszerűség egy arányos, kedves kis házikót eredményezett, de beszéljenek helyettem a képek.

A nyáron egész biztosan belakják az unokákkal a kis házat, és akkor kapunk majd újabb, már otthonos képeket is. Reméljük sok örömük telik a nyaralóban!

A tervezés így indult: katt