Pécel, kétlakásos lakóépület

Pécel egy kis területén lassan terjed a könnyűszerkezetes ház építése. örömmel mondhatjuk, hogy ez tőlünk indult, és folyamatosan tart is pár éve. A Kinizsi, Hunyadi és Zoltán utca egy területéről van szó, de kicsit távolabb is építettünk már.

Nagyon örülünk az érdeklődésnek, főleg azért, mert a már megépített házak lakói adják át tapasztalataikat, amik ezek szerint jók. Legjobb reklám nekünk a megrendelők ajánlása. 🙂

Az első kis házikó tip-top külső és belső kialakítása, azóta gyönyörűvé varázsolt tündérkertje vonzó a többiek számára is. A következő házunk arrébb épült, de hasonlóan hangulatos és jó eredménnyel. Most a Zoltán utcában terveztünk két fiatal testvér számára családi otthont, kétlakásos lakóépület formájában.

Mindkét család lakása centire takarékos tervezés. Eleinte nem szimmetrikus tervvel indultunk, de az igények fokozatosan közeledtek, és így nagyjából tükörkép lett a két lakás. Köztük középen egy közös használatú nyári konyha és étkező van. A lakások az utca felől egy verandáról nyílnak, fedett bejáratot képezve. A hátsó kertek felé teraszos kialakítást kapnak majd, pergolával árnyékolva. Későbbi tetőtér beépítést terveznek, ezért emelt térdfallal épült a padlástér, ezzel kicsit magasra emelt tető alakult ki.