Lakberendezési tanácsadás Fest Krisztától
Mostanában nagyon elfoglalt vagyok a karácsony előtti teendők, és a három gyerek programjai miatt, de arra gondoltam, pár sorban leírom, miért ajánlom Neked is ezt az ajándék kupont.
Mert rengeteg kupon kószál mostanában a neten és mindenfelé, az olcsóbbnál olcsóbb – valljuk be időnként kacatok- tömege. Most már egy év eltelt azóta, hogy én is kértem tanácsot lakberendező kolléganőmtől, Fest Krisztától, mert egy nagyon előnytelen elrendezésű lakásban élek, -amit nem én terveztem sajnos. Egy keskeny hosszú nappaliba kellett bezsúfolnom a játszó, tv-néző, társalgó és tárgyaló, iroda bútorokat. Kriszta nagyon sok jó tapéta ötlettel segített, és a berendezést is együtt találtuk ki. Végül teljesen egyedi, nagyon olcsó és praktikus irodám lett. Ikeás bútorokat használva, szép kiegészítőkkel elegáns eredményt értünk el. Azt gondolom, ha valaki ide belép, érzi azt, hogy át lett gondolva, van stílusa, és mégis egyszerű, letisztult az egész.
Ezért gondoltam most arra, hogy ajánlom Őt Neked, mert MOST van egy lakberendezési tanácsadó kuponja,  amiről érdeklődhettek nála!
Szerintem ennyit, pár ezer Ft-ot simán megérnek a rutinos, jó ötletek, amitől a lakásod feldobod, és kialakítod a stílusát, hangulatát, 1-2 fókuszpontját! Megéri, hogy ne legyen gagyi, összedobált a lakás! Az Ikeás -vagy nem Ikeás bútorok, stílusok terén is hasznos ötleteket kapsz.
Fest Kriszta lakberendezőnk akciós tanácsadást tart!

Ha nem vagy teljesen elégedett lakásod színeivel, a világítással, a bútorozással, vagy épp új lakásod, házad berendezését tervezed, keresd őt bátran! Karácsonyi hangulat, díszítési ötletek terén is bátran kérheted tanácsát!

Szerintem ez egy értékes karácsonyi ajándék, mert ez a csoda nem csak három napig tart!
Amit berendezel, évekig az otthonod marad!
A kapcsolatot itt veheted fel Fest Krisztával: http://www.designdock.hu/kapcsolat.html