Kriszta XVII.ker. 2011. 12. hó- Fest Kriszta
 lakberendező,
3 gyermekes anya:

(A képre kattintva olvashatsz a házról építkezési blogomban.)

hátul

Házam tervezésére igen rövid idő állt rendelkezésre, lakberendezőként fejben többször összeraktam már a belső tereket, tudtam milyen bútor, hova fog kerülni, éreztem, hogy a környék és az utcakép a ház külső megjelenésére vonatkozóan mit képviselhet, de maga a ház tömege, telken való elhelyezése, építészeti megjelenése abszolút módon Zsuzsa ötleteire és megvalósítására épült.
Ismeretlenül ugyan, de teljes összhangban és lelkesen, éjszakákba nyúlóan terveztünk, és módosítgattunk, finomítgattunk az alaprajzon, látványokon.

A Megrendelő- Építész kapcsolatunkból azóta szoros munkakapcsolat lett, nagyon sok közösen vállalt munkával, de saját munkáinkban is kikérjük a másik véleményét, mert úgy érezzük, ha mindkettőnk beleteszi a tervbe saját szakmáját, abból mindig kerek egész, azaz élhető, szép otthonok nőnek ki.


 

A házról készült publikációk lakberendezési folyóiratokban:
Polgári Otthon:

cikk1

a képre kattintva olvashatod

 

Szép Lak


 

KissJudit XVIII. ker. 2013.12. hó Kiss Judit  3 gyermekes anya:

(A képre kattintva olvashatsz a házról építkezési blogomban.)

Pár mondatban így visszagondolva….

Könnyűszerkezetes ház otthon 1

Én egy lakáshoz sem elegendő pénzel vágtam bele abba, hogy  könnyűszerkezetes házat építtessek. Nagyon féltem tőle, hiszen kimondani, hogy építkezni fogok könnyebb volt, mint végigélni.
De a tervezés folyamata zökkenőmentes volt – hála a rugalmasságodnak, a szakmai és emberi hozzáállásodnak. Rengetegszer átdolgoztad a tervet, mire elértük ezt az ideális netto 87 négyzetmétert.
Az elosztása a háznak nem is lehetne jobb, hiszen a háló rész teljesen elkülönül a nappali-konyhától. A gyerekeknek és nekem is megvan a kis privát szféránk, amiben kényelmesen elférünk, egymás mellett, de ha úgy van kedvünk, mégis magunkra zárhatjuk az ajtót.
Az Önkormányzatot pedig a kedves temperamentumoddal végül mégis meg tudtad győzni. Amit pedig előírtak és utólag kértek mindig azonnal el is készítetted.
Azt hiszem tervezőt nem is ajánlhatnék jobbat senkinek.
Köszönöm a hozzáállásodat és a segítségedet! 


Kovács Gabriella
pécel2 Pécel-2014.10.hó

(A képre kattintva olvashatsz a házról építkezési blogomban.)

Karcsi (a kivitelező) maximálisan rendes volt velünk és türelmes (MINT TE) . Mindent meg tudtunk vele beszélni és mindent megoldott. Jó hogy ajánlottad nekünk. Ő meg ajánlott egy asztalost és szerintem nem volt rossz választás. Vele meg a gardrobot meg a konyhabútort csináltatjuk meg. Nagyon szép és jó lett minden.

 

Egervári György
Gödöllő- 2014.09. hó:

(A képre kattintva olvashatsz a házról építkezési blogomban.)

Nagyon közvetlen és jó kapcsolatban tudtunk veled kommunikálni a tervezés során, köszönjük, hogy a nap  és a hét bármely szakában hívhattunk, kérdezhettünk.Jó volt, hogy azonnal érezted és értetted, hogy mit szeretnénk, (itt nem a kisebb-nagyobb ház verziót értem, hanem stílusbeli megjelenést) Megnyugtató volt, hogy a tervező és a kivitelező szoros szakmai és jó emberi kapcsolatban állnak, így gördülékenyen mentek a dolgok.

 

Fénykép13259 Szentgyörgyi család- Hatvan

 

 

Hatvan_családi_ház_épül

(A képre kattintva olvashatsz a házról építkezési blogomban.)

“Az online tervezés nem volt ellenünkre. A kéréseink mindig rövid időn belül beépültek a
tervbe. Ha tervezői szemmel jobb megoldást találtál, azt mi elfogadtuk. Szerintünk egy, maximum két személyes találkozással az online tervezés még gördülékenyebb, mint a csak személyes találkozásra épülő tervezés.

Nagy a felelősség az emberen, hogy minden vágyát, kívánságát, személyes stílusát részletesen meg tudja osztani a tervezővel azért, hogy elégedett lehessen a végső tervvel. Hiszen remélhetőleg nem rövid ideig szeretnénk lakni a házban, hanem kényelmes, lakható otthonra vágyunk.

Nagyon várjuk, hogy birtokba vehessük az új otthonunkat. Az eredmény minden
várakozásunkat felülmúlta. Még az utolsó simítások hátra vannak, de így is látszik, hogy mindenki kiváló munkát végzett.”

Fiatal pár- Diósd

20

(A képre kattintva olvashatsz a házról építkezési blogomban.)

„Nagyon izgultunk és egyben féltünk is párommal a tervezéstől, mivel nem mindennap építkezik az ember, de Karcsi (kivitelező) biztosított arról, hogy nem fogunk csalódni, nagy segítség lesz Zsuzsa és Tibor, ami így is lett!

Az első személyes találkozás nagyon jó hangulatban telt és minden fontos kérdést azonnal meg is tudtunk beszéltünk, hogy mit szeretnénk és mit nem. A telek formája adott volt, így nem sok opció lehetett a ház kialakításában, de Zsuzsa a sok—sok ötletével élhető, nagy tereket varázsolt nekünk. Külön kiszeretném emelni, hogy nemcsak, mint szakember, hanem mint szülő is tervezte, alakította a tereket és adott jobbnál jobb tanácsokat.”

Köszönjük,

Attila és Ági