Tervezhető költözés- Okszimec Krisztina bemutatása

Szia! Ha még nem találkoztunk,
Okszimec Krisztina vagyok!Okszimec Krisztina _
Stresszmentes költözést tanítok nőknek.

Az építkezés és az új otthonba való költözés mindig tele van izgalommal, vágyakozással.
Amikor az első közös saját otthonról álmodozol, akkor minden szépnek, egyszerűnek tűnik. Hiszel abban, hogy csak annyi az egész, hogy megszerzed a szükséges pénzt és a többi már nem nagy dolog.
Viszont ez csak a jéghegy csúcsa!
Nem csak annyi az egész, hogy pénz és a többi már nem fontos. Pont ellenkezőleg, a szükséges pénz előteremtése az építkezéshez, az új otthonhoz, szinte semmiség ahhoz képest, hogy mi minden vár rád ezen az úton. Ha megvan a szükséges összeg, akkor jöhet a telek kiválasztása, a tervező megbízása, a kivitelezők megbízása, a berendezések megvásárlása, ja és nem utolsó sorban az eddigi életed lezárása, újratervezése, és a költözés.

A költözés, mint stresszfaktor

Te is tudod, hogy az eddigi életedet lezárni és becsomagolni könnyen és egyszerűen nem lehet. Ha még nem költöztél sose, akkor nem tudod elképzelni, ha viszont költöztél, akkor érted, hogy mire gondolok.
A költözés és az építkezés egyszerre nagyon nehéz, de túl lehet élni.
A költözést, mint folyamatot csak elkezdeni nehéz, a többi jön magától. 🙂 Persze, az se mindegy, hogy lavinaként zúdul rád az egész, vagy végig benned van az a pozitív izgatottság, amit még az első pillanatban éreztél, amikor belegondoltál, hogy új otthon. A stresszt úgy tudod elkerülni, ha tervezel. A tervezéshez pedig az kell, hogy lásd a teljes a képet.
Nem szeretem a stresszt. Én a nyugodt, kiegyensúlyozott élet híve vagyok. Hiszek abban, hogy a váratlan helyzetekre lehet okosan és nyugodtan reagálni. De ehhez az kell, hogy tudd, hogy mi vesz körül és milyen lehetőségeid vannak.

Tervezhető költözés, vagyis stresszmentes költözés

Most lehet, hogy “furán” nézel rám, ha azt mondom, hogy igenis lehet tervszerűen költözni. Ha könnyűszerkezetes házban/építkezésben gondolkodsz, akkor nagyon jó helyzetben vagy. Miért mondom ezt? Azért, mert a könnyűszerkezetes házak építésének van konkrét építési ideje. Így tudod, hogy előre, hogy mikor lesz kész. Ezért már előre el tudod tervezni, hogy mikorra kell kész lenned a pakolással, a dobozolással és az átjelentkezésekkel.

De ezt a folyamatot is meg tudod azzal könnyíteni,

ha letöltöd az ajándék “7 hetes költözési tervező”-t. Letölteni a képre kattintva tudod:

  

Ha még se jelent meg, akkor kattints ide: http://stresszmenteskoltozes.hu/ajandek-tervezo/

Bízz magadban és az érzéseidben!

Légy Te is stresszmentes költöző!

Okszimec Krisztina – költözési szakértő
http://stresszmenteskoltozes.hu/